همکاری در فروش ,
کسب درآمد اینترنت با سیستم های همکاری در فروش
مزایای فروش مشارکتی
معایب تبلیغات پاپ آپ popup
مزایای اون هم اینه که تمامی مسئولیت پس از فروش کالا و محصول با سیستم هست و هیچ ارتباطی با شما نداره! اگر مشتری کالا رو تحویل نگیره و برگشت بزنه (منظور کالای فیزیکی هست) این مورد ارتباطی با شما نداره و ضررهای اون با سیستم هست، اگر خریدار نیاز به ارتباط با فروشنده اصلی و پشتیبانی داشته باشه، اگر بخواد از گارانتی استفاده کنه و … ارتباطی با شما نداره و همه چیز بر میگرده به صاحب یا صاحبان اصلی محصولات و اون سیستم. شما فقط یک واسطه فروش هستین و فقط پورسانت فروش رو دریافت میکنین.
هزینههای هاست و دامین و دریافت مجوزها و … هم هیچ ارتباطی با شما نداره و شما فقط یک فروشنده واسطه هستین که این زحمتها رو نداره و تنها کاری که انجام میده فقط فروش محصولات هست بنابراین کسب درآمد از این سیستمها یکسری مزایا هم داره.
روش های پیشنهادی
روش اول: تهیه یک دامنه اختصاصی برای فروشگاه (میتونین یک دامنه ir. که خیلی هم ارزان هست تهیه کنین حدود ۶ هزار تومان در سال) برخی از این سرویس ها به شما یک فروشگاه با ساب دامین (مانند وبلاگ) ارائه میکنن مثلا آدرس shop.poolyabi.ir اگر شما برای این فروشگاه خودتون یک دامین تهیه کنین و به اون متصل کنین خیلی بهتر میشه چون به شکل اختصاصی و یک وبسایت در میاد و دیگه شبیه یک وبلاگ نیست.
روش دوم: بازاریابی رایگان و فروش محصولات با استفاده از شبکههای اجتماعی، سرویسهای به اشتراک گذاری ویدیو و وبلاگها. یعنی علاوه بر اون فروشگاهی که با یک آدرس خاص به شما ارائه میدن مثلا shop.poolyabi.ir از شبکههای اجتماعی و … هم برای افزایش فروش کمک بگیرین که میتونه خیلی هم موثر باشه.
همکاری در فروش
روش سوم: یک وبسایت بسازین و بازاریابی محتوا انجام بدین. (با هاست اشتراکی و سیستم قدرتمند و رایگان وردپرس خیلی ارزان تمام میشه) محتوای رایگان ارائه کنین و این محصولات رو هم بفروشین، مثلا در سایتتون دستهبندی ای داشته باشین و این محصولات رو در اون دستهبندی قرار بدین یا یک ساب دامین جداگانه داشته باشین برای بخش فروشگاه و از طریق ارائه محتوی رایگان بازدید کننده جلب کنین، ایجاد اعتماد کنین و سیستم خودتون رو از یک فروشگاه کپی و کاملا تکراری و بی روح خارج کنین و به یک فروشگاه اینترنتی اختصاصی با ظاهر و سبک متفاوت تبدیل کنین، این روش نسبت به روش های بالا خیلی بهتر هست. البته در روش دوم هم شما میتونین به بازاریابی محتوا بپردازین و در وبلاگ هم میشه این کار رو انجام داد.
روش سوم از دو روش اول بهتر هست هرچند اگر مقدار کمی برای شما هزینه داره ولی در نهایت بازگشت سرمایه بیشتری خواهد داشت و هزینه اولیه اصلا هزینه زیادی محسوب نمیشه و به راحتی جبران میشه و بعد به سود دهی هم میرسین.
در کنار روش سوم از روش دوم هم استفاده کنین تا بتونین نتیجه خیلی بهتری بگیرین (منظورم وبلاگ نیست و شبکههای اجتماعی در کنار وبسایت هست)
میشه هر سه روش رو با هم ترکیب کرد و از همه اونها در کنار هم استفاده کرد!
پیشنهاد کسب و کار جالب
بهتره یک ایده ساده رو دنبال کنین و کارآفرینی کنین و یک کسب و کار اینترنتی شخصی داشته باشین و یک کسب درآمد اینترنتی آینده دار راه اندازی کنین و مالک صد در صد اون باشین.
اگر فکر میکنین که هنوز آمادگی و جسارت و مهارت لازم برای ورود به این حوزه رو ندارین که البته نباید اینطوری فکر کنین! میتونین از این روش یعنی سیستم همکاری در فروش و روش های مشابه به صورت موقتی استفاده کنین و تجربیاتی از کسب درآمد از اینترنت و بازاریابی اینترنتی و فروشندگی کسب کنین و بعدا برای خودتون کسب و کار آنلاین راه اندازی کنین.
همکاری در فروش
اما حواستون باشه که به زمان هم دقت کنین و فقط بازیگر فیلم دیگران نشین! اینطور نشه که ۵ سال برای این کار وقت بذارین و آخرش چیز زیادی نسیب شما نشه و یا اینکه با فروپاشی و ورشکستگی اون سیستم درآمد شما هم قطع بشه!
باید مدام پیشرفتتون رو اندازهگیری کنین، اگر مثلا دو ساله که به طور جدی با این سیستمها کار میکنین و چیزی عایدتون نشده بهتره که کارتون رو تغییر بدین.
شما در همین مدت زمان میتونین خودتون کسب و کار خیلی خوب بسازین و این سرمایهگذاری بهتری هست هر چند اگر نیاز به تلاش بیشتر و کمی سرمایه اولیه بیشتر و مهارت بیشتری داره اما صدها برابر ارزشمند تر از اون روش هست.
همکاری در فروش
سخن آخر
هر کسی درباره این سیستم ها از من سوال می پرسه توصیه می کنم که ترجیحا برای کسب درآمد سراغ این سیستم ها نره و بهتره که کسب و کار اینترنتی و شخصی خودش رو راه اندازی کنه.
این سیستمها «تقریبا!» یک بازی برنده – برنده ایجاد میکنن که هم به نفع سیستم هست و هم به نفع فروشنده (البته در این مثال خریدار در نظر گرفته نشده و اون بحثش کاملا جداست و بیشتر بر میگرده به اون سیستم و مشتریانش)
گفتم تقریبا، چون سیستم خاصی مد نظرم نیست و به طور کلی بیان کردم.
همکاری در فروش
همه این سیستمها قانونی هم نیستن و برخی از اونها هم غیرقانونی هستن!
برخی از سایتها در کنار دیگر خدماتشون این بخش رو هم دارن پس منظورم از این سیستمها، فقط کسب و کارهایی نیست که به طور تخصصی در این زمینه کار میکنن و یک فروشگاه کامل به شما ارائه میکنن و هر سایتی که به هر شکلی چنین بخشی داره از نظر این مقاله سیستم همکاری در فروش محسوب شده.
اگر نظر و یا دیگاه موافق و مخالفی دارید با ما به اشتراک بگذارید .