کسب درآمد با تولید محتوا ,
بی اغراق نیست اگر گفته است تولید محتوای خوب مانند موتور جت وبسایت را به جلو پرتاب می کند و موجب رشد و بازدید بالای سایتها می شود. موتورهای جستجو به ویژه گوگل به متن های تولیدی پر محتوا اهمیت خاصی می دهند و در نتایج جستجو در صفحات اولیه می آوردند . حال سوال این است که چگونه تولید محتوا کرد؟ هر کسی که دستی در نوشتن داشته باشد می تواند برای خود وبسایت زده و اقدام به کسب درآمد کند و یا تولید محتوا برای سایر مدیران کند و از این طریق کسب و کار آنلاین راه اندازی کند.
کسب درآمد از مشاوره آنلاین
کسب درآمد با تولید محتوا
آیا میتوانید خوب بنویسید؟ درس انشا را دوست داشتهاید؟ میدانید درصد بسیار کمی از مردم نویسندگان خوبی هستند؟ اگر توانایی تولید محتوا دارید میتوانید درآمد خوبی داشته باشید.
شاید جالب باشد بدانید در کار وبسایت، مشتریانی داشتهام که حتی پس از گذشت چهار ماه از توافق اولیه، نتوانستهاند متن لازم برای وبسایت خود را تهیه کنند و در اختیار من قرار بدهند. این به آن دلیل نیست که آنها در کار خود تخصص یا سواد ندارند، بلکه به این دلیل است که نمیتوانند خوب بنویسند.
پس از سالها کار آنلاین، از روی تجربه و بهجرات میگویم که یکی از مهمترین دلایل افتتاح دیرهنگام یک وبسایت یا موفقنشدن یک وبسایت ضعف «انشا نویسی» کارفرماست و چقدر حیف است که حتی در مدارس، دیده میشود که درس انشا را کمارزش قلمداد میکنند و بهراحتی ساعت آن را در اختیار دروس دیگر میگذارند.
کسب درآمد با تولید محتوا
عجیب نیست که این روزها، بسیاری از شرکتها به دنبال افرادی هستند که برای وبسایت آنها محتوا تولید کنند. شما با داشتن قدرت نویسندگی خوب خود و قدری تجربه مختصر در کار با پشت صحنه وبسایتها، میتوانید مدیریت محتوایی یک وبسایت را به دست بگیرید و درآمد مناسبی داشته باشید.
چند توصیه برای کسب درآمد با تولید محتوا
۱- در اینترنت به دنبال وبسایتهایی باشید که تولید محتوا میکنند. با آنها همکاری بکنید یا این که شخصا به عنوان یک آزادکار، در وبسایتهای بازار کار آنلاین عضو شوید و برای کارفرمایان محتوا تولید کنید.
۲- با طراحان وب یا افرادی که کار بهینهسازی وبسایت و سئو انجام میدهند همکاری کنید.
۳- انگلیسی خود را تقویت کنید که علاوه بر تولید محتوا، ترجمهی محتوا هم انجام دهید.
۴- مهارتهای نگارشی خود را بهبود دهید.
ادامه کسب درآمد با تولید محتوا
۵- حتما روش کار با محبوبترین برنامه وبسایتهای محتوایی، یعنی وردپرس (در حد درج مقاله و مطلب) را فرا بگیرید.
۶- اگر میتوانید با یک سایت، وبلاگ، کانال تلگرام، صفحه اینستاگرام یا صفحه لینکدین خوب داشته باشید که مهارتهای خود را به دیگران اعلام کنید.
برای روزنامهها، مجلات، کانالهای تلگرام، وبسایتهای علمی یا خبری (بسته به توان و علاقه خود) مطلب تهیه کنید.
۷- مهارت تایپ خود را تقویت کنید.
۸- مهارت نوشتن مقالاتی بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ کلمهای را فرا بگیرید. معمولا وبسایتها نیاز به مقالاتی با این تعداد کلمات دارند.