انواع روش های کسب درآمد خانگی
آشنایی با انواع روش های کسب درآمد خانگی یکی از راههای موفقیت در کسب و کار و انباشت پول و ثروت باشد . در اینجا منظور ما از انواع روش های کسب درآمد خانگی مجموعه شیوه ها و یا تمام راههای کسب درآمد و پول درآوردن در منزل است . همه این روش ها کاملا عملی بوده و نتیجه پژوهش جامع و کاملی در زمینه کسب و کار اینترنتی و غیر اینترنتی می باشد. مراجعه شود به مقاله : معرفی کسب و کارهای خانگی)
در معرفی انواع روش های کسب درآمد خانگی در سایت پول یابی تلاش کردیم تا بر اساس نیاز بازار و مخاطب و سالها تجربه در حوزه کسب و کار عمل کنیم لذا شیوه کسب درآمد خانگی را به دو دسته کلی : کسب درآمد آنلاین و آفلاین تقسیم بندی کردیم و بر اساس این تقسیم بندی زیر مجموعه ها را نیز نام ببریم.
معرفی انواع روش های کسب درآمد خانگی
قبل از پرداختن به انواع روش های کسب درآمد خانگی تذکر چند نکته لازم و ضروری است اول اینکه برخی از این مشاغل تماما نیاز به اینترنت و ارتباط با فضای مجازی دارند مثل کار با سایتهای کلیکی ، فروش فایل، سایت داری و… برخی دیگر نیازی به اینترنت ندارند مثل پرورش گل و گیاه، کارهای صنایع دستی، پرورش قارچ و… اما این محصولات هم می تواند در بازار فیزیکی و هم در فضای اینترنتی به فروش برسد.
به عبارتی دیگر ، کار در منزل و کسب در آمد آنلاين منظور روش هايي است که علاوه بر کامپيوتر نياز به اتصال اينترنت نيز می باشد. کسب و کار آفلاين در منزل مشاغلی است که بدون نياز به اينترنت قابل انجام است و يا حداکثر به يک کامپيوتر براي انجام آن نياز باشد.
مورد دیگر اینکه انواع روش های کسب درآمد خانگی در نگاه تخصصی و میزان مهارت هم به چند دسته تقسیم می شوند برخی نیاز به تخصص بالا و حرفه ای دارند مثل طراحی سایت و فروش هاستینگ ، برنامه نویسی و… ، برخی نیازی به تخصص بالا نداشته و با اطلاعات جزیی هم می توان کسب و کار خانگی را تجربه کرد مثل : بازاریابی اینترنتی ، همکاری در فروش و….
فهرست انواع روش های کسب درآمد خانگی
(الف) : کسب و کار های خانگی آنلاين:
در فهرست انواع روش های کسب درآمد خانگی ابتدا به کسب و کارهای آنلاین یا اینترنتی می پردازیم که این نوع کسب و کارها به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
۱- کسب و کارهای خانگی نيمه حرفه ای و يا مبتدی:
در کسب و کار نیمه حرفه ای یا مبتدی ، به تخصص و مهارت بالا نیازی نیست و هر کاربر مبتدی و تازه کاری می تواند اقدام به کسب درآمد کند . در این نوع از انواع روش های کسب درآمد خانگی ، می توان با افزایش مهارت و توان خود به صورت نیمه حرفه ای هم فعالیت داشت. این مشاغل کسب و کار خانگی عبارتنداز:
– استخدام و کار در سايت هاي ديگران
-سايت هاي کليکی ( پرداخت به ازاي کليک ) و سایته های کسب درآمد پاپ آپ
– پاسخ نظر سنجي هاي آنلاين و شرکت در در آنها
– انجام وظايف آنلاين و مدیریتی ( مديريت فروم ها و سايت ها و… )
– پرداخت در ازاي پست دادن در فروم ها و سايت ها و وبلاگ ( نويسندگي آنلاين و ارسال مقالات تخصصی )
– کسب درآمد از معاملات آنلاین ( فارکس ، بورس و … )
– ايجاد سايت و وبلاگ کسب درآمد اینترنتی
– فروش محصولات و خدمات خود در سايت و وبلاگ ( فروش فایل ، ترجمه ، تايپ… )
– سايت بازاريابي و فروش محصولات يا خدمات ديگران در سايت يا وبلاگ ( همکاری در فروش )
– ایجاد سایت پر بازدید و قرار دادن تبلیغات بنری و لینک سایت های دیگر ( backlink )
۲- کسب و کارهای خانگی حرفه ای و تخصصی :
در این کار از انواع روش های کسب درآمد خانگی ، باید به دانش فنی و تخصصی بالا دست یافت و هر چه مهارت بیشتر باشد بازار کسب و کار پر رونق تر خواهد بود. این مشاغل عبارتند از:
-ارائه خدمات هاستينگ و ميزباني وب
-ارائه خدمات طراحی سايت و وبلاگ
-برنامه نويسی
– ارائه خدمات قالب و گرافیگ سایتها
– طراحی اپلیکیشن و برنامه های موبایلی
– سئو و بهینه سازی سایتها
– مشاوره های تخصصی در زمینه های مختلف اینترنتی
و …
(ب): انواع روش های کسب درآمد خانگی آفلاين:
در معرفی انواع روش های کسب درآمد خانگی آفلاین بستگی به نوع مهارت ، تخصص، علاقه و نیاز بازار هر کسی می تواند در زمینه شروع به کسب درآمد کند در اینجا سعی کردیم تا بهترین ها را فهرست کنیم که عبارتند از:
– تايپ ، تکثیر ، ویراستاری
– ترجمه متن
– برنامه نويسی و طراحی
– انجام پروژه ها و کارهای دانشجويی ( تحقيق و پژوهش )
– ساخت جعبه کادويي و کاردستی های هیجان انگیز و جذاب
– ساخت و فروش عروسک هاي کاموايی ، پوليشی ، پارچه ای و …
– ساخت گل های مصنوعی
– توليد و پرورش گل های طبيعی تزئينی و آپارتمانی
– توليد و پرورش گياهان دارويی ( آلوئه ورا و … )
– توليد و پرورش قارچ صدفی و دکمه ای
– پرورش و تربيت حيوانات خانگی Pet ( خرگوش، همستر ، خوکچه هندی ، سگ ، گربه و …)
– توليد و پرورش و تربيت پرندگان زينتی خانگی (طوطی سخنگو ، قناری ، مرغ عشق ، فنچ و … )
– توليد و پرورش پرندگان خوراکی ( بلدرپين ، کبک ، قرقاول ، مرغ و … )
– ساخت شمع
– توليد انواع ترشيجات ، شور ، مربای خانگی
– توليد و پخت انواع شيرينی و نان خانگی ، سنتي ، محلی
– ارائه خدمات چاپ تبلیغاتی ( چاپ کيسه های پلاستيکی تبليغاتی ، چاپ تيشرت ، شال ، ليوان ، بشقاب )
– خياطی ( منجوق دوزی ،گلدوزی ، مليله دوزی روی لباس و … )
– تعميرات لوازم الکترونيک
– کار های هنری ( نقاشی روی شيشه، نقاشی روی پارچه ، پتينه کاری و… )
– کار روی چوب ( منبت ، معرق و … )
– نقاشی
– قلاب بافی
– فرش بافی ، گليم بافی ، جاجيم بافی و …
– منشی تلفنی در منزل
تعریف انواع روش های کسب درآمد خانگی
درباره تعریف کار در منزل یا مشاغل خانگی باید بگوییم ، منظور مشاغل و کارهايی است که در داخل فضاهای مختلف خانه و منزل، از قبیل: اتاق ها، زير زمين ، پشت بام ، انباری ، حياط ، حیاط خلوت و یا محل های بلااستفاده خانه و بالاخره هر مکان و محل منزل مسکونی که قابل استفاده برای کار کردن و فعالیت اقتصادی است، می باشد.
در ضمن مشاغل خانگی از نظر سرمایه داشتن، دارای این خصوصیات هم باشد: بدون نياز به سرمايه بتوان آن را راه اندازی کرد و يا با سرمايه اندک و کم قابل اجرا باشد. درباره رتبه بندی مشاغل خانگی هم باید بگویم که، برخی افراد به کار در منزل به چشم شغل دوم نگاه می کنند و بسياری نيز شغل اول آنها همان کاری است که از داخل منزل خود انجام ميدهند.
سخن پایانی انواع روش های کسب درآمد خانگی
باید توجه کنید که مشاغل با این دیدگاه به دو دسته تقسیم می شوند یکی مشاغل داخل خانه و یا کسب و کارهای خانگی که تماما در داخل خانه و توسط یک فرد یا افرادی از یک خانواده و یا با توسعه کار ، منجر به مشارکت گرفتن از دیگران هم می شود. در نکته مقابل کسب و کار خانگی، مشاغل و کار خارج از خانه و یا مشاغل بیرونی قرار دارد.
کار خارج از منزل انواع و اقسام شغل هاي رايج از قبل کارمندی ، اداری ، دفتری، تجاری ، خدماتی ، صنعتي و … بسياری از شغل هاي داخل منزل در خارج از منزل نيز قابل انجام هستند و در ابعاد بزرگتر و با سرمايه گذاری بيشتر انجام مي پذيرند. مشاغل خانگی در بسیاری از کشورها به ویژه ایتالیا و کشورهای جنوب شرق آسیا ارزش و اعتبار فراوانی دارد و می تواند در ایران هم به عنوان راهکاری اساسی برای مقابله با بیکاری مورد توجه قرار گیرد. ( نگاه کنید به مقاله: وضعیت کسب و کار خانگی و اینترنتی در ایران)