کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی
به نظرتان این سوال درست است که کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی محسوب می شود؟ آیا واقعا کسب و کارهای سنتی و قدیمی نابود شده و جای خود را به کسب درآمد از اینترنت خواهد داد؟ جواب این سوال هم می تواد مثبت باشد و هم منفی . کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی که نمی توانند به روز حرکت کنند می باشد ولی اگر همزمان با رشد تکنولوژی و فناوری آنها هم به روز شوند خطری وجود ندارد. ( راههای رشد کسب و کار اینترنتی)
بررسی کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی
در بررسی مصادیق چه کسب درآمدهای ایرانی در مواجه با اینترنت و کسب و کارهای ایران احساس خطر می کنند؟ در کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی سعی کردیم تا برخی از مشاغل و کسب و کارهایی که زنگ خطر برایشان به صدا درآمده است را فهرست کنیم که عبارتند از:
۱- مشاعل مشاوره ای ، املاکی و خدماتی
– بنگاه های مسکن سنتی
– دفاتر خدمات کپی و نشر و اسکن و …
– خدمات انبارداری و اجاره انبارها ، با توجه به ورود نرم افزارها و تکنولوژی های جدید مانند اینترنت اشیا IOT که باعث میشوند به شدت موجودی های شرکت ها کاهش یابد.
– تولید بنزین و مدیریت پمپ بنزین ها ،با توجه به کاهش مصرف سوخت در خودروهای برقی و هیبریدی
– تولید و فروش مصالح سنگین ساختمانی، مانند بلوک سیمانی و آجر و درب و پنجره سنگین و … با توجه جایگزینی مصالح جدید و ارتقا استانداردها
۲- مشاغل حمل و نقل
– آژانس های تاکسی تلفنی ، با توجه به ورود پدیده جدید تاکسی های شخصی اینترنتی مانند اسنپ
– آژانس های سنتی مسافرتی فروش بلیط
– دفاتر خدمات ترجمه ، با توجه به رشد سریع نرم افزارهای خبره ترجمه
– پیک های موتوری، زودتر از آنچه فکر میکنید با آمدن پهبادها تهدید جدی خواهند شد.
۳- فروشگاهها و سوپر مارکت ها
– فروشگاه های خرده فروشی غیر زنجیره ای و غیر برند ، مانند لوازم خانگی و برقی و موبایل و … با توجه به ورود فروشگاه های زنجیره ای بزرگ (بیش از ۳۰۰ هایپر در حال ساخت است ) و رشد نمایی فروش اینترنتی همانند فروش شرکت دیجی کالا
– سوپرمارکت های کوچک غیر زنجیره ای و غیر رقابتی ، که نمیتوانند از ویژگی خرید کلان بهره ببرند به ویژه در در مراکز شهری بزرگ
– مغازه های فروش سنتی سبزی و میوه، با توجه به ورود فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای که میوه و سبزی بسته بندی شده عرضه میکنند.
۴- کلاس های آموزشی و برخی مشاغل حرفه ای و سنتی
– برگزاری دوره های آموزش حضوری و مدارک حرفه ای
– شغل پزشک عمومی غیر متخصص
– دفاتر و نمایندگی های فیزیکی بیمه
– سد سازی و بهره برداری از آب و برق سدها، با توجه به کاهش منابع آبی
– کتابخانه های سنتی ، که فقط کتاب امانت میدهند و خدمات دیگری در کنار آن ندارند
– نانوایی های سنتی در شهرهای بزرگ
– شعبات فیزیکی بانک ها
– داروخانه های کوچک غیر زنجیره ای
۵- مشاغل بازاریابی ، واسطه گری و تبلیغاتی
– شغل ویزیتوری و فروشندگی، به خصوص در شرکت های پخش مویرگی با توجه به اوج گیری استفاده از فروش اینترنتی و آپ های سفارش گیری مشتریان
– مشاغل دلالی، مثل فروش خودرو دست دوم
– روزنامه های کاغذی، به خصوص آگهی های روزنامه ای
و البته این فهرست ادامه دارد و در حال افزایش است….
سخت پایانی کسب درآمد از اینترنت خطری برای کسب و کارهای ایرانی
البته برخی از این مشاغل تغییر ماهیت داده و به شکلی دیگر به ارائه خدمت و یا کسب درآمد مشغول می شوند.خبر خوش اینکه، در مقابل، دهها صنعت دیگر با رشد تقاضا مواجه خواهند شد. و کسانی که میخواهند شغل خود را تغییر دهند میتوانند انتخاب های بهتری داشته باشند.
مانند ؛ فروشگاه های زنجیره ای ، فروش اینترنتی، خدمات شخصی، غذاهای نیمه آماده ، رستوران ، تبلیغات و بازاریابی حرفه ای بهداشت و درمان ، گردشگری خارجی و داخلی، صنایع تبدیلی پتروشیمی، ساختمان سازی مدرن و پیش ساخته، بازسازی ساختمان ها ، صنعت ایمنی ، بازیافت، خدمات محیط زیست تولید انرژی پاک مانند باد و آفتاب ، صنایع تصفیه هوا و دهها مورد دیگر …
لذا نباید نا امید شد چون که چشم انداز مثبتی برای آینده ایجاد خواهد شد . همین اینترنت اگرچه برخی از کسب و کارهای سنتی تحت تاثیرش ضعیق و یا دنابود شدند ولی مشاغل زیادی را به وجود آورد و کسب و کارهای سنتی و قدیمی را رونق داده با افزایش درآمد بالا تحت تاثیر خود قرار داد. ( تاثیر اینترنت در نابودی کسب و کارهای سنتی)
بالاخره با پیشرفت تکنولوژی و فناوریها برخی مشاغل نابود شده و به جایش مشاغل و کسب و کارهای جدید به وجود می آیند.