X

اصول موفقیت در کسب و کار

برخی نکات و اصول موفقیت در کسب و کار در عین سادگی بسیار تاثیرگذار بوده و در فرایند کار ، موجب ارتقا و پیشرفت خواهد شد. نکاتی که در ظاهر ساده و پیش افتاده به نظر می روند ولی در ایجاد انگیزه ، بروز خلاقیت و ابتکار و جهش در کار فوق العاده تاثیرگذار هستند و چه بسا موجب موفقیت افراد زیادی شده اند.

کسانی که به فکر رشد و ارتقای کسب و کار خود هستند همیشه در حال یادگیری می باشند. این یادگیری گاهی به سمت یادگیری مهارت و تخصص در بیرون است و گاهی به یادگیری درونی و تقویت انگیزه معطوف می شود. در سایت پول یابی در راستای ایجاد انگیزه و علاقه ، با اصول موفقیت در کسب و کار در خدمتتان هستم امیدوارم این نکات کلیدی موفقیت مورد توجه قرار گیرد.

اصول موفقیت در کسب و کار

آنچه مسلم است اگر زندگی و شرح حال افراد ثروتمند و میلیونرهای خودساخته را مطالعه کنید از نظر میزان هوش خیلی برتر و باهوش از سایر افراد جامعه نیستند و مثل انسان های معمولی بوده و مانند آنها می باشند. اما این افراد دارای یک سری ویژگی های رفتاری خاصی هستند که این ویژگی در افراد دیگر یا وجود ندارد و یا کمتر به فکر تقویت آن هستند و این ویژگی ها موجب تمایز افراد ثروتمند با افرادی عادی می شود.

برخی از این ویژگی ها جزو عادات رفتاری آنها شده و انگار خود را ملزم به رعایتش می دانند. کارهایی که ما به صورت روزانه انجام می دهیم در زندگی مان تاثیر می گذارد . این تاثیرگذاری ممکن است دارای جنبه های مختلفی باشد فرضا برنامه ریزی و یا مشخص کردن چشم انداز برای کسب و کارمان، روی زندگی ، شغل و میزان موفقیتمان اثرگذار است.

موفقیت در کسب و کار آرزوی همه انسان هاست ولی هیچ موفقیتی بدون رعایت اصولش تحقق نمی یابد.

برای افراد موفق و ثروتمند ، موفقیت در کسب درآمد روزانه جزیی از عادات همیشگی شان محسوب می شود انگار در زندگی آنها برنامه ریزی منظم ، کسب درآمد دائمی ، جزو رفتاری عادی و معمولی محسوب می شود و اگر برایشان اتفاق نیفتد جای تعجب است.

برخی از نکات و اصول موفقیت در کسب و کار افراد ثروتمند که می تواند به عنوان الگو مدنظر باشد عبارتند از:

۱- داشتن رویاهای بزرگ

رویاهای بزرگی در سر داشته باشید. افکار بزرگ زندگی شما را متحول خواهد ساخت.

۲- ترسیم مقصد در ذهن

یک تصویر خاص از مقصد مسیر خود در ذهن تان ترسیم کنید. هر اندازه این تصویر مشخص تر و خاص تر باشد امکان دستیابی شما به آن بیشتر خواهد بود.

۳- مالکیت کسب و کار

به گونه ای رفتار کنید که گویی شما مالک کسب و کارتان می باشید. ولو آنکه برای شخص و شرکت دیگری کار می کنید. این نگرش بذرهای موفقیت و استقلال شغلی را در سرنوشت شما خواهد کاشت.

۴- ضرورت علاقمندی به شغل

شغل خود را دوست داشته باشید. چنانچه به آن علاقه مند نمی باشید آن را رها کنید. با « نه » گفتن به شغلی که تنها برای پول انجامش می دهید شغل دلخواه خود را همچون آهن ربا جذب خواهید کرد.

۵- تشکیل گروه همراه و همفکر

یک گروه خوش فکر تشکیل دهید. با افرادی که متعهد به ایجاد یک شغل بزرگ هستند جلسه تشکیل دهید. اندیشه ها و ایده های خود را با یکدیگر در میان بگذارید و از یکدیگر پشتیبانی کنید.

۶- رعایت ضوابط اخلاق کاری

همواره ضوابط اخلاق کاری را رعایت کنید.

۷- همیشه در حال یادگیری

پیشرفت و بهبودی دائم و بی وقفه در شغل خود را سر لوحه اعمال خود قرار دهید. همیشه به علم خود بیفزایید.

۸- کار یعنی خدمت رسانی به دیگران

به شغل خود بعنوان یک خدمت رسانی بنگرید. یاری رساندن به دیگران کسب و کار شما را رونق خواهد بخشید.

۹- افزایش مهارت کاری

از تمام جزئیات و ریزه کاریهای شغل خود آگاهی یابید. این پیشه شماست.

۱۰- منتظر فرصت ها بودن

منتظر  فرصت ها باشید. هر لحظه ممکن است بر در شما بکوبد. آیا شما آماده هستید؟

۱۱- جسم سالم و نیرومند داشتن

تناسب اندام خود را حفظ کنید. ذهن توانمند جسم نیرومندی پدید می آورد. بدن ضعیف معلول ذهن ضعیف می باشد. سلامت جسمانی و روانی اساس موفقیت شما در زندگی می باشد.

۱۲- اولویت انجام کارهای مهم

زندگی خود را اولویت بندی کنید. ابتدا کارهای مهم تر را به انجام رسانید.

۱۳- خدمت رسانی کامل به مشتری

بیش از آنچه مشتری انتظار دارد به وی خدمت ارائه دهید. این عمل اعتماد سازی کرده و مشتریان شما را افزایش می دهد.

۱۴- انضباط در زندگی

فردی منضبط باشید. زندگی خود را از فعالیتها و افرادی که موجبات پیشرفت و بالنگی شما را فراهم می آورند، پر کنید. فعالیت هایی که بر زندگی شما اثر منفی می گذارند را از خود دور سازید.

۱۵- ضرورت پس انداز کردن

نخست به خودتان پرداخت کنید. این نخستین قانون متمولان است. پس انداز را هیچگاه فراموش نکنید.

۱۶- اهمیت تنهایی

هر از چند گاهی تنهایی را تجربه کنید. در زمان تنهایی به ندای درون و اندیشه های ذهن خود گوش فرا دهید و برنامه ریزی های خلاقانه کنید.

۱۷- برتری طلبی

بسوی برتری گام بردارید. بهترین را ارج دهید و به کمتر از آن قانع نباشید.

۱۸- داشتن صداقت و درستکاری

صداقت و درستکاری بهترین سیاست است. خود و خواسته های خود را بشناسید و آنها را همیشه صادقانه بیان دارید.

۱۹- سرعت عمل

در روند تصمیم گیری سریع عمل داشته و در تغییر آنها کند و آهسته باشید.

۲۰- تمرکز بر موفقیت

شکست گزینه شما نخواهد بود. تمام افکار شما باید بر موفقیت متمرکز باشد. شما باید موفق گردید.

۲۱- پافشاری و استقامت در تحقق اهداف

در دستیابی به اهدافتان مصمم باشید. پافشاری سرسختانه اعتماد بنفس شما را تقویت کرده و شما را به پیروزی نهایی نزدیک می کند.

۲۲- بیان عقاید نو وجدید

بر خلاف جریان آب شنا کنید.هیچگاه از ایده ها،عقاید و رویکردهای نو نهراسید.

۲۳- تمرکز بر فرصت ها

بر روی فرصتها تمرکز کنید و نه بر روی موانع.

۲۴- پرهیز از ترس ، تنبلی …

سه عنصر ترس، پشت گوش اندازی و تنبلی را از زندگی خود بیرون اندازید.

۲۵- تمرکز و اندیشیدن به اهداف

به خاطر داشته باشید اغلب افرادی که در کنار شما زندگی میکنند از پیشرفت و ثروتمند شدن شما خشنود نخواهند شد و ممکن است در این مسیر مرتبا شما را از دستیابی به اهدافتان دلسرد سازند. تنها به اهداف خود بیندیشید و آنها را نادیده بگیرید.

۲۶- ارج نهادن به خواسته های خود

یاد بگیرید خودخواه باشید. خودخواهی به معنی نادیده گرفتن حقوق دیگران نیست ، بلکه به مفهوم ارج نهادن به خواسته ها و آرزوهای خودتان و مقدم دانستن آنها بر خواسته های دیگران است.

سخن پایانی اصول موفقیت در کسب و کار

اگر به ۲۶ مورد از نکات کلیدی اصول موفقیت در کسب و کار که در بالا ذکر شد با دقت توجه کنید ، مشاهده خواهید که بیش از همه به توانمندی درونی افراد توجه شده است و دائم توصیه می شود که باید از خودت و از درون خودت شروع کنید و اینکه خود را محدود نکنید و « بسوی برتری گام بردارید » کسانی موفق هستند که ضمن ترسیم اهداف بزرگ ، دارای انضباط کاری می باشند.

خواندن و آگاهی از سخنان بزرگان درباره موفقیت می تواند به عنوان یک عامل انگیزشی جهت تلاش بیشتر مورد توجه همگان قرار گیرد مجموعه سخنان و حرف های آنها حاصل سالها تجربه ، یادگیری و کسب مهارت می باشد.

نکته آخر اینکه اکثر ثروتمندان خودساخته ، صداقت و درستی در کار را ضرورت پیشرفت کار و شاه کلید موفقیت در کسب درآمد و ثروت می دانند و اینکه کسی با کلاهبرداری هیچ گاه دارای ارج و قرب نخواهد شد و همیشه « صداقت و درستکاری بهترین سیاست است » و اینکه کار را در درجه اول به عنوان راهی برای خدمت رسانی به دیگران و همنوع دانست.

Related Post