کسب درآمد با اپلیکیشن موبایل
کسب درآمد با برنامه نویسی
توجه به اپلیکیشن
دنیای برنامه نویسی مثل فضای مجازی وسیع و دارای مشاغل و زیرمجموعه های فراوانی است که هر کدام از این شاخه ها می تواند منبع کسب درآمد و یا راه اندازی کسب و کار پول ساز باشد. در میان مشاغل و زمینه های مشخص برنامه نویسی، طراحی اپلیکیشن موبایل و تبلت است که معمولا به آن اپلیکیشن نویسی، ساخت اپلیکیشن یا اپ نویسی گفته میشود. اگر فردی علاقهمند به کامپیوتر هستید، ریاضیات شما خوب است و پشتکار خوبی هم دارید، از هماکنون میتوانید همراه با تحصیل، در دورههای ساختن اپلیکیشن موبایل شرکت کنید و کمکم درآمد خوبی برای خودتان داشته باشید.
منبع آموزش اپلیکیشن موبایل و تبلت
خرید و مطالعه کتاب امپراطوری اپ، اثر چاد مورتا را به شما توصیه میکنم.
گردش مالی این صنعت در سال گذشته در جهان حدود ۵۸ میلیارد دلار و در ایران حدود ۲۵ میلیارد تومان بود و این مقادیر بیشتر هم خواهند شد.
توصیه های آموزشی درباره اپ نویسی
۱- برای این که اپلیکیشنهای موفقی بفروشید، لازم نیست حتما یک اپ نویس باشید. اگر استعداد بازاریابی و فروش و مدیریت خوبی دارید و توان تجزیه و تحلیل شما بالاست، میتوانید اپ نویسان دیگر را استخدام کنید و خودتان روی ایدهها و بازاریابی و فروش متمرکز شوید. (نویسنده کتاب بالا که معرفی کردهام همین کار را میکند.)
۲- برای این که خودتان یک اپ نویس خوب باشید، نباید ریاضیات شما ضعیف باشد. بین استعداد ریاضی و پشتکار، باور من این است که سماجت و پشتکار، عامل مهمتری است.
نکات آموزشی اپلیکیشن موبایل و تبلت
۲- علاقه خود را مشخص کنید که بیشتر به برنامهنویسی اندروید علاقه دارید یا iOS. اگر در یکی از این دو بسیار ماهر باشید، بهتر است که هردو مورد را به شکل ناقص یاد بگیرید.
۳- پیداکردن علاقههای شخصی باعث میشود سریعتر به هدف برسید. مثلا اگر علاقهمند به تولید بازیهای کامپیوتری هستید، به شکل مشخص روی آن تمرکز کنید. حتما باید پیش از شروع به کار، تحقیق کافی بکنید و موارد مشابه و رقبای خود را در نظر بگیرید. در صنعت اپلیکیشن، اجرای خوب ایدههای موجود، بهتر از یافتن ایدههای جدید است.
۴- بعضی والدین متاسفانه هنوز گمان میکنند نشستن پای کامپیوتر اتلاف وقت و یک نوع سرگرمی است. نوشتن اپلیکیشن میتواند منجر به کسب درآمدهای بسیار بزرگی شود. بنابراین اگر فرزند شما مستعد است، به او فرصت بدهید که در این مسیر پیش برود و در اوقات فراغت، دورههای مناسب را بگذراند و کتابهای مفید مطالعه کند.
۵- اگر بهترین برنامهنویس دنیا هم باشید، باز نیاز هست که درباره بازاریابی و رشد شخصی مطالعه داشته باشید. چون اگر این مهارتها را نداشته باشید کارمند دیگران خواهید بود. ولی با داشتن این مهارتها میتوانید محصولات خود را تولید کنید و تا جایی که رویاهای شما اجازه میدهد، پیشرفت کنید.
۶- کار بگیرید. حتی با دستمزد پایین. هیچ چیزی نمیتواند مانند پروژههای واقعی، به شما برای یادگیری هرچه بیشتر انگیزه بدهد.
۷- به آی کیوی خود مغرور نباشید. درباره هوش هیجانی مطالعه داشته باشید و بیاموزید که چگونه با دیگران ارتباط موثر برقار کنید. این کار باعث موفقیت هرچه بیشتر شما خواهد شد.