بهترین وبلاگ های ایرانی

زمانی که صحبت از بهترین وبلاگ های ایرانی می شود فاکتورهای زیادی مطرح می شود که باید با توجه به آنها برترین و مناسب ترین وبلاگ فارسی زبان را انتخاب کرد، به همین دلیل انتخاب بهترین و کامل ترین وبلاگ فارسی کار بسیار سختی می باشد. هر کدام از وبلاگ های ایرانی دارای محاسن و معایب خاص خودشان می باشند که باید مجموعه این فاکتورها را در بررسی آنها لحاظ کرد.

به دلیل آنکه وبلاگ ها یکی از ابزارهای مهم در کسب درآمد اینترنتی ، انتشار اخبار و عقاید، گرفتن بک لینک ، معرفی کسب و کار و… محسوب می شوند در این مقاله سایت فارسی به معرفی بهترین وبلاگ های ایرانی از نظر خدمات رسانی پرداخته می شود .

معرفی بهترین وبلاگ های ایرانی

وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ (و به انگلیسی Blog )  هم می گویند، نوعی وب‌سایت است که حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی یا مقالات علمی مورد نظر طراح و نویسنده آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمهٔ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه می باشد. مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروه بندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد.

سرویس دهندگان خدمات وبلاگ به فارسی، ابتدا متمرکز بر خدمات وب‌نوشت یا نوشتاری بودند اما کم کم انواع دیگر خدمات، نظیر میزبانی پادکست و وب‌نوشت‌های تصویری هم ارائه شد. اولین وبلاگ تماما فارسی، پرشین‌بلاگ بود که در ۲۳ خرداد ۱۳۸۱ به طور رسمی شروع به کار کرد. تا پیش از آن، سرویس دهنده های چند زبانه نظیر بلاگر برای وب‌نوشت‌های فارسی استفاده می شد.

در طول دهه های ۸۰ و ۹۰ خورشیدی، بر تعداد وب‌نوشت دهنده‌های تماماً فارسی افزوده شد. آمار رسمی از تعداد این وبگاه‌ها موجود نیست اما گمان می‌رود که بیش از ۳۵۰ سرویس وبلاگ فارسی مشغول فعالیت باشند.

اگر به دنبال کسب درآمد از وبلاگ ، تولیدمحتوا و انتشار نوشته ها و عقاید شخصی ، ساخت بک لینک ارزان و… هستید می توانید یکی از این وبلاگ های فارسی را بر حسب نیاز خود انتخاب کنید.

بهترین وبلاگ های ایرانی ، برترین وبلاگ های فارسی، وبلاگ ایرانی ، وبلاگ های معروف ، وبلاگ های برتر ایران

از بین تمام این وب نوشت ها چند تا از بهترین وبلاگ های ایرانی که نسبت به بقیه سابقه و عملکردی بهتری دارند معرفی شده و در ادامه فهرستی از معروف ترین وبلاگ های فارسی ارائه می شود:

۱- بلاگفا

Blogfa.com

سرویس بلاگفا، هم اکنون به عنوان یکی از بهترین وبلاگ های ایرانی و فارسی زبان مطرح است که در  از سال ۱۳۸۳ توسط علیرضا شیرازی راه اندازی شده است. سرورهای این وبلاگ در کانادا قرار دارند و تقریبا بصورت پیوسته و پایدار خدمات ارائه می دهند. بلاگفا  از زمان شروع تا کنون حوادث زیادی را از سر گذرانده است  از جمله : فیلتر شدن در سال ۸۹ ، مسائل فنی و دو ماه خارج شدن از سرویس و پاک شدن برخی مطالب کاربران در سال ۹۴، حوادث سال ۸۸ و حکم دستگیری مدیر بلاگفا در سال ۸۹ .

مهم ترین مزایای بلاگفا : سادگی و کم حجم بودن پنل کاربری، سرعت مناسب بارگزاری وبلاگ ها با وجود تعداد بالای کاربران و مطالب، مناسب بودن برای وبلاگ شخصی، عدم بروز ایرادات فنی در سیستم ، خدمات پشتیبانی نسبتا مناسب، تعداد قالب موجود برای سیستم ، امکان اتصال دامنه به وبلاگ، امکان پشتیبان گیری از مطالب .

مهم ترین معایب بلاگفا : مناسب نبودن برای تجارت ( به سختی می توان از بلاگفا کسب درآمد اینترنتی داشت) ،عدم استفاده از ابزارها و کدهای جانبی ، رسپانسیو نبودن صفحات اصلی، پنل و رابط کاربری بلاگفا و عدم امکان استفاده سرویس با مرورگرهای دستگاه های هوشمند، نمایش آگهی در تمام وبلاگها از ابتدای فعالیت خودش، عدم به روز رسانی خاص و شاخص در سال های اخیر.

۲- بلاگ

Blog.ir

گروه دانش بنیان بیان در سال ٨۵، به مدیر عاملی علی قدیری در زمینه IT، فعالیت رسمی خود را آغاز کرد. سرویس بلاگ این شرکت در حدود سال ۱۳۸۸ ابتدا بصورت دعوتنامه ای در وضعیت آزمایشی با جذب تعدادی کاربر شروع به کار و سپس خدماتش را به صورت عمومی توسعه داد. اگرچه گروه بیان در بروزرسانی خدمات خود نسبت به سایر سرویس های ایرانی کمی فعال تر بوده و تغییراتی هر چند جزئی در برخی خدماتش ایجاد کرده اند، اما این تغییرات، رضایت بخش نبوده و انتظار از این شرکت دانش بنیان، خیلی بیشتر از اینهاست.

مهم ترین مزایای بلاگ عبارتند از: ارائه فضای بارگزاری فایل با امکان مدیریت آن، وبلاگ نویسی با پیامک ، عدم نمایش آگهی در وبلاگهای این سرویس ، پایداری و قطعی کم ، امنیت نسبتا بالا، اطلاع رسانی به موتورهای جستجو ، موضوع بندی مطالب.

مهم ترین معایب بلاگ عبارتند از: با وجود رسپانسیو بودن پنل کاربری، صفحات اصلی رسپانسیو نیستند، عدم هماهنگی کامل پنل و رابط کاربری با مرورگرهای دستگاه های هوشمند (موبایل و تبلت)، پولی بودن بسیاری از امکانات وبلاگ ، مناسب نبودن برای فعالیت های تجاری و کسب درآمد اینترنتی ، پشتیبانی ضعیف.

۳- بلاگ اسکای

Blogsky.com

بلاگ اسکاری در سال ۱۳۸۲ توسط مرتضی توکلی و مسعود چنگیزی به عنوان دومین سرویس وبلاگ دهی ایرانی شروع به کار کرد و امروزه به عنوان یکی از برترین و بهترین وبلاگ های ایرانی مطرح است. در آغاز با دو زبان فارسی و انگلیسی شروع کرد ولی بخش فارسی را بعد از مدتی حذف کرد. این سرویس وبلاگ دهی به صورت نسبتا پایدار و بدون قطعی مهم در دسترس بوده و در مقاطعی هم به روز رسانی ها خوبی داشته است.

مهم ترین مزایای بلاگ اسکای عبارتند از: در آخرین به روز رسانی ، با تغییراتی که در طراحی ظاهری و رابط کاربری خود ایجاد کرده، ریسپانسیو بودن صفحات اصلی، پنل و رابط کاربری این سرویس دهنده تبدیل به مهم ترین نقطه قوت آن شده، راحتی وبلاگ نویسی با مرورگر دستگاه های هوشمند ، سهولت کار با بخش مدیریت ، عدم بروز ایرادات فنی در سیستم، وجود تعداد قالب های مناسب .

مهم ترین ایرادات بلاگ اسکای عبارتند از: عدم ارائه فضای آپلود فایل در این سرویس ، ارجاع کاربران به پیکوفایل ، مناسب نبودن برای کسب درآمد اینترنتی و تجارت آنلاین ، عدم پشتیبان گیری از مطالب ، نداشتن خبرنامه اختصاصی وبلاگ، محدود کردن دسترسی به کدهای اچ تی ام ال قالب و کدهای جاوا اسکریپت در نتیجه حذف برنامه های کاربردی و حرفه ای.

۴- پرشین بلاگ

Persianblog.ir

پرشین بلاگ، نخستین سرویس دهنده وبلاگ ایرانی است که از سال ۱۳۸۱ با دامنه دات کام شروع به کار کرده بود ولی از سال ۱۳۸۶ با از دسترس خارج شدن دامنه اصلی، با دامنه دات آی آر به خدمات خود ادامه داد. بنیانگذاران اولیه این سرویس دهنده قدیمی، عطا خلیقی سیگارودی، بهرنگ فولادی، و سهند قانون بودند و از دیگر همکاران می‌توان به مهدی بوترابی مدیرعامل پیشین و رضا هاشمی از مؤسسان این سرویس‌دهنده اشاره کرد.

پرشین بلاگ با آخرین به روز رسانی جدیدی که انجام داد عملا می توان گفت از یک سرویس وبلاگ دهی تبدیل به یک شبکه اجتماعی مثل ویرگول یا امیگو شده است.

پیشنهاد ویژه سایت پول یابی :  جایگاه C Class ip بک لینک

مهم ترین نقاط قوت و مزایای پرشین بلاگ عبارتند از: خدمات لایک مطالب ، لینک کردن کلمات یادداشت به تگ های وبلاگ ، نسخه موبایل وبلاگ ، پنل کاربری منظم ، ساده و مورد پسند کاربران بودن، پایداری نسبتا بالا (غیر از مشکلی که سال ۸۶ برای دامنه اش پیش آمد)، پشتیبانی گیری از مطالب ، امکانات صفحه بندی مطالب.

مهم ترین معایب پرشین بلاگ عبارتند از: مناسب نبودن برای کسب درآمد اینترنتی و تجارت آنلاین ، رسپانسیو نبودن صفحه های اصلی، پنل و رابط کاربری ، عدم امکان کار با مرورگرهای دستگاه های هوشمند (موبایل و تبلت) ، نمایش آگهی در اندازه ۴۶۸ در ۶۰ پیکسل داخل وبلاگها، عدم امکان ارسال مطالب از سایر وبلاگها و عدم امکان بازگردانی پشتیبان.

۵- رزبلاگ

Rozblog.com

سرویس وبلاگ دهی رزبلاگ از دیماه ۱۳۸۸ با مدیریت جواد صداقت پور فعالیت خود را شروع کرده و پیشرفت خوبی در جذب کاربر و ارائه خدمات متنوع داشته است. در آخرین ورژن رزبلاگ برخی امکانات برای سهولت دسترسی کاربران موبایل و تبلت به روزرسانی شده است.

مهم ترین نقاط قوت و مزایای رزبلاگ عبارتند از: تنوع خدمات رسانی ، به روز رسانی های نسبتا سریع و مستمر ، خدمات در ربات تلگرامی ، مناسب بودن برای کسب درآمد اینترنتی و فعالیت های تجاری و حتی راه اندازی فروشگاه اینترنتی، مناسب برای ایجاد هر نوع وبلاگ شخصی و حقوقی، بالا بودن خدمات پشتیبانی به کاربران، امکان استفاده از ابزارها و کدهای جانبی، پشتیبانی گیری از مطالب ، داشتن آمارگیر مناسب.

برخی از ایرادات و معایب رزبلاگ عبارتند از: نمایش تبلیغات، پاپ آپ و پاپ داون در صفحات وبلاگ کاربران ، شلوغی پنل و رابط کاربری ، رسپانسیو نبودن کامل وبلاگ ، عدم امکان تغییر آدرس وبلاگ در سیستم، پایین بودن پایداری سرور سایت ، عدم به روز رسانی و رفع ایرادات فنی در سیستم ، کم بودن و عدم تنوع قالب های سیستم.

۶- پارسی بلاگ

Parsiblog.com
سرویس خدمات وبلاگ دهی ، پارسی بلاگ، سومین سرویس وبلاگدهی ایرانی (بعد از پرشین بلاگ و میهن بلاگ )، تقریبا همزمان با بلاگفا و میهن بلاگ در اردیبهشت ۱۳۸۳ فعالیت خود را با تیم مدیریتی ( سادات چهارگانه ): سیدمحمدرضا فخری، سیدمهدی موشح، سیدمحمدحسین فخری و سیدهادی میرغنی  شروع کرد.

این سرویس دهنده در بروزرسانی های فنی نسبت به بقیه وبلاگ های فارسی زبان، معمولا با سرعت کمتری اقدام کرده است و در میان افراد مذهبی بیشتر طرفدار دارد .

مهم ترین نقاط قوت و مزایای پارسی بلاگ عبارتند از: پایداری سرویس در طول فعالیت ، ارائه ربات تلگرام ، امکان استفاده از ابزار و کدهای جانبی ، تعداد قالب های مناسب ، امکان انتقال مطالب از سایر وبلاگ ها، خدمات پشتیبانی نسبتا مناسب به کاربران، عدم بروز ایرادات فنی در سیستم ، سهولت کار با بخش مدیریت وبلاگ.

مهم ترین ایرادات و معایب پارسی بلاگ : کاربرپسند نبودن پنل و رابط کاربری با وجود رسپانسیو آن و عدم هماهنگی کامل با مرورگرهای دستگاه های هوشمند، نمایش آگهی در وبلاگها ، مناسب نبودن برای کسب درآمد اینترنتی و تجارت دیجیتال، عدم پشتیبان گیری از مطالب، عدم امکان بازگردانی پشتیبان، عدم امکان جستجوی مطالب.

۷- نی نی وبلاگ

Niniweblog.com

سرویس نی نی وبلاگ را می توان نخستین و تنها سرویس وبلاگدهی ایرانی موفق دانست که جامعه هدف و محدوده موضوعی برای عملکرد خود مشخص کرده و بر اساس آن عمل می کند. نی نی وبلاگ چنانکه خودش اشاره می کند، بستری برای ثبت عکس ها و خاطرات کودکان، گفتگو در موضوعات مربوط به کودک و خانواده، و به اشتراک‌گذاری نکته ها، ایده‌ها و تجربه های دوران بارداری و بچه داری می باشد.

این وبلاگ از اواخر سال ۱۳۸۹ با مدیریت محمد عبدالله زاده و طراحی و برنامه نویسی جعفر نقی زاده با هدف ارائه به گروه سنی خاصی راه اندازی شد و در این زمینه موفقیت های فراوانی هم به دست آورده است. این وبسایت ضمن ارائه خدمات پایدار، با بروزرسانی های مستمر، توانسته سطح مناسبی از رضایت کاربرانش را جلب کند.

مهم ترین نقاط قوت و مزایای نی نی وبلاگ عبارتند از : رسپانسیو بودن پنل و رابط کاربری آن و هماهنگی کامل با مرورگرهای دستگاه های هوشمند، امکان وبلاگ نویسی از طریق ربات تلگرامی ، میزان بالای پایداری سرور سایت ، عدم بروز ایرادات فنی در سیستم ، خدمات پشتیبانی مناسب به کاربران ، امکان استفاده از ابزارها و کدهای جانبی، امکان اتصال دامنه، وجود ابزارهای اختصاصی، مانند اپلود و درج آسان تصاویر و یا سن شمار کودکان با تمرکز بر جامعه هدف ، ابزار گفتگوی زنده اعضا، خلاصه مجموعه اینها، عملا این سرویس را از سطح وبلاگدهی فراتر برده، به جامعه مجازی تبدیل کرده است.

مهم ترین ایرادات و نقاط ضعف نی نی وبلاگ عبارتند از: رسپانسیو نبودن صفحات اصلی و عدم ارائه اپلیکیشن تحت موبایل ، نمایش آگهی در وبلاگ ها ، مناسب نبودن برای کسب درآمد از اینترنت و فعالیت های تجارت اینترنتی ، آسان نبودن کار با بخش مدیریت وبلاگ، محدودیت در تعداد قالب ها، نداشتن صفحه اختصاصی تماس با مدیر.

۸- سایر وبلاگ های معروف ایرانی

فهرست تعدادی از سرویس های وبلاگ دهی ایرانی که می تواند برای بک لینک سازی ، کسب درآمد اینترنتی ، انتشار اخبار و محتوا و… مورد استفاده قرار گیرد، عبارتند از:

لوکس بلاگ  www.loxblog.com

کوثر بلاگ  www.kowsarblog.ir

پارسی کیوت  www.vcp.ir

نیلو بلاگ  www.niloblog.com

ثامن بلاگ  www.samenblog.com

تبیان (تبلاگ)  www.teblog.tebyan.net

اسپورت بلاگ  www.sportblog.ir

بلاگ وب  www.blogveb.com

جوان بلاگ  www.javanblog.com

بلاگ پارس  www.blogpars.com

بلاگ فان  www.bgfan.ir

مهدی بلاگ  www.mahdiblog.com

تارلاگ  www.tarlog.com

آرزو بلاق (ترکی)  www.arzublog.com

آوا بلاگ  www.avablog.ir

نصر بلاگ  www.nasrblog.ir

دی بلاگ  www.deyblog.ir

همه بلاگ  www.allblog.ir

آرام بلاگ  www.aramblog.ir

بیگ سایت  www.bigsite.ir

بلاگ راز  www.blograz.ir

بلاگ سازان  www.blogsazan.com

فام بلاگ  www.famblog.ir

فارسی بلاگ  www.farsiblog.com

آی اس بلاگ  www.isblog.ir

لیمو بلاگ  www.limoblog.ir

لاگر  www.loger.ir

مونو بلاگ  www.monoblog.ir

راحت بلاگ  www.rahatblog.ir

راتا بلاگ     www.ratablog.com

شاپ لاگر  www.shoplogger.ir

تاینی سایت  www.tinysite.ir

تون بلاگ     www.toonblog.ir

ویا بلاگ  www.viablog.ir

بلاگیکس  www.blogix.ir

رویا بلاگ  www.royablog.ir

بلاگتز  www.blogtez.com

مهدی بلاگ   www.mahdiblog.com

رومفا  www.roomfa.com

۹- سرویس وبلاگ دهی معروف خارجی

در کنار معرفی مجموعه بهترین وبلاگ های ایرانی ، چند تا از مهم ترین سرویس های وبلاگ دهی خارجی هم برای آشنایی بیشتر و استفاده مخاطبان سایت پول یابی معرفی می شوند:

بلاگ اسپات  www.blogspot.com

وردپرس  www.wordpress.org

بلاگر  www.blogger.com

سنتر بلاگ   www.centerblog.net

بلاگ   www.blog.com

وبلاگ دهی  midilibre www.midilibre.fr

وبلاگ دهی blog4ever www.blog4ever.com

وبلاگ دهی  sosblogs www.sosblogs.com

آل مای بلاگ  www.allmyblog.com

وبلاگ دهی بلاگ (افغانستان)   www.blog.af

وبلاگ دهی  creerunblog www.creerunblog.fr

وبلاگ دهی بلاگ   www.blog.co.uk

وبلاگ دهی تیبلاگ  www.tiblog.fr

وبلاگ دهی  bloggles  www.bloggles.info

اسپیس بلاگ  www.space-blogs.com

وبلاگ دهی blogsayfasi www.blogsayfasi.com

کریرون بلاگ      www.creerunblog.fr

نکته مهم درباره سرویس دهندگان وبلاگ خارجی اینکه ، اگر چه بیشترشان به زبان انگلیسی می باشند ولی برخی دامنه های آن به زبان های دیگر از جمله فرانسوی می باشند. نکته دوم اینکه بیشترشان اعتبار دامنه بسیار بالایی دارند و برای بک لینک گرفتن بسیار مناسب می باشند.

اهمیت لیست سرویس دهندگان وبلاگ ایرانی

 این لیست بهترین وبلاگ های ایرانی می توانند یکی از منابع مناسب برای ساخت وبلاگ حرفه ای رایگان باشند . البته ممکن است در استفاده از این لیست وبلاگ های برتر فارسی ، هر کسی با اهداف مختلفی وبلاگ ایجاد کند که یکی از این اهداف، می تواند لینک سازی برای وب سایت باشد.

پیشنهاد ویژه سایت پول یابی :  معرفی وبلاگ های خارجی برای لینک سازی رایگان

لینک سازی در وبلاگ های ایرانی با رعایت اصول مختلف ، می تواند نتایج مثبتی برای افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو و آلکسا داشته باشد. لیست بالا یکی از متنوع ترین لیست سرویس دهندگان وبلاگی ایرانی رایگان بوده که وبلاگهای متنوع قوی و ضعیف را شامل می شود.

لذا پیش از انتخاب وبلاگ های ایرانی و شروع لینک سازی در آنها، حتماً به قدرت وبلاگهای معرفی شده و اعتبار آنها توجه لازم را داشته باشید.

علاوه بر این، یکی از راه های کسب درآمد اینترنتی، ساخت وبلاگ و تولید محتوا در آن است. برای یادگیری تولید محتوا به صورت حرفه ای نیاز به ساخت یک وبلاگ رایگان دارید که بتوانید محتوا تولیدی خود را درآن بارگذاری کنید و پس از بالا رفتن سطح دانش و توان شما در این زمینه، بتوانید به خوبی مشکلات محتواهای تولیدی خود در گذشته را برطرف کنید.

از طرفی، با توجه به شباهت قسمت مدیریت وبلاگ ها با سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس، شما با تولید محتوا در وبلاگ های خود، به نوعی با تولید محتوا در سایت های وردپرسی نیز آشنایی پیدا می کنید واین مورد در آینده بسیار به شما کمک خواهد کرد.

اولویت ها در انتخاب وبلاگ مناسب

به طور کلی سیستم های وبلاگ دهی فراوانی در ایران و جهان وجود دارند. شاید اگر بخواهیم تک تک سایت های وبلاگ ساز ایرانی را نام ببریم، تعداد آنها به صدها سایت وبلاگ ساز برسد. در این مقاله سایت پول یابی گلچینی از بهترین وبلاگ های ایرانی و نیز وبلاگ های خارجی آمده است.

اگر هدفتان کسب درآمد با وبلاگ نویسی ، گرفتن بک لینک و یا تولید محتوا جهت جذب مخاطب می باشد باید در انتخاب بهترین وبلاگ های ایرانی و خارجی به اولویت های زیر توجه کنید :

۱- اعتبار دامنه سایت

یکی از مهم ترین نکات در افزایش رتبه یک سایت یا وبلاگ در نتایج گوگل، اعتبار دامنه آن سایت است. اعتبار دامنه یا دامین آتوریتی domain authority یک شاخصه جهت اندازه گیری اعتبار یک سایت، برای گوگل می باشد. این اندازه گیری توسط سایت معروف moz انجام می شود.

یکی از مهم ترین خصلت های یک وبلاگ، بالا بودن اعتبار دامنه آن است. یعنی شما با راه اندازی یک وبلاگ در سایت های وبلاگ ساز مثل سرویس بلاگفا، از دامین آتوریتی بالای آن سیستم وبلاگ دهی، برای وبلاگ خود استفاده کرده اید و اعتبار خوبی نزد گوگل و موتور های جستجو پیدا می کنید.

تقریبا تمامی وبلاگ های بالا از اعتبار دامنه خوبی برخوردار هستند که موجب گرفتن نتایج خوب در موتورهای جستجو می شود.

۲- سیستم مدیریت حرفه ای

خیلی از سایت های ساخت وبلاگ دارای سیستم های مدیریتِ وبلاگ نامنظم و غیر حرفه ای هستند که به شدت موجب نارضایتی کاربران می شود. اما در اینجا سعی شد ، فقط سیستم های وبلاگ دهی با سیستم مدیریت حرفه ای در اختیارتان قرار داده شود تا در هنگام ایجاد پست و مطلب به مشکل برنخورید و کار برای همه افراد از حرفه ای و تازه کار ساده و راحت باشد.

۳- رایگان بودن

برخی از سایت های وبلاگ ساز، پس از گذشت چند ماه از ساخت وبلاگ ، برایتان محدودیت هایی تعیین می کنند و در انتها از شما می خواهند برای ادامه کار با این سیستم، مبلغی را پرداخت کنید که این مبلغ از چند ده هزار تا چند صد هزار تومان می باشد.

در لیست بهترین وبلاگ های ایرانی که در اینجا ارائه شد، تمامی این سیستم ها رایگان هستند و شما برای استفاده از آنها نیازی به پرداخت هزینه ندارید. البته برخی مثل سرویس وبلاگ دهی بیان برای استفاده از امکانات خاص باید مبلغی را پرداخت کنید ولی در کل رایگان هستند.

۴- پشتیبانی مناسب

پشتیبانی مناسب نیز یکی دیگر از نکات مهم در ساخت وبلاگ است. سرویس های زیادی برای ساخت وبلاگ در سطح وب فارسی وجود دارد، اما یکی از بزرگترین مشکلات این سایتها، نداشتن پشتیبانی مناسب است.

در دنیای وب و مخصوصا سایتهای اینترنتی، یکی از رایج ترین مشکلات، مشکل قطعی در دسترسی سایت به هاست است. البته به جز قطعی دسترسی به هاست، مشکلات دیگری نیز برای وبلاگ ها به وجود می آید که در نهایت، به قطع شدن دسترسی کاربران به وبلاگ ختم می شود.

سرویس دهندگانی که بالاترین پشتیبانی و پاسخگویی را دارند و به رعایت حق مخاطبان و مشتریان اهمیت می دهند مناسب تر از بقیه می باشند.

۵- محدودیت

محدودیت یکی دیگر از مشکلات موجود در سایت های وبلاگ ساز است. شما ممکن در سایت های مختلف با محدودیت هایی مثل مشکل در بارگذاری صوت، ویدیو و حتی عکس و گاها تعداد پست روبرو شوید. لذا سرویس های وبلاگی را انتخاب کنید که دارای سرور های ذخیره سازی اطلاعات قوی، و کمترین محدودیت برای بارگذاری محتوای را داشته باشند.

سخن پایانی بهترین وبلاگ های ایرانی

در این مقاله سایت پول یابی تلاش شد تا لیستی از برترین و بهترین وبلاگ های ایرانی تهیه شود .شما با توجه به هدفتان می توانید یک یا چند تا از این وبلاگها را انتخاب کنید و شروع به کار و تولید محتوا کنید. حتما در انتخاب وبلاگ دقت کنید تا مثل میهن بلاگ یک دفعه تعطیل نشود و تمام کارها و زحمات به هدر نرود.

اگر هدفتان کسب درآمد اینترنتی است وبلاگ مناسب که امکان راه اندازی فروشگاه، گذاشتن بنر، انواع تبلیغات و… را می دهد انتخاب کنید. مثلا لوکس بلاگ بهترین در زمینه کسب درآمد می باشد و امکانات عالی جهت کسب درآمد از اینترنت در اختیارتان قرار می دهد. ولی دو ایراد مهم یکی عدم پشتیبانی ( اصلا مدیر لوکس بلاگ به ایمیل ، پیامک و تلفن جواب نمی دهد= پشتیبانی صفر) و دوم قطعی دائمی (همیشه از چند ساعت در روز، تا چند روز در ماه به دلیل سرور فوق العاده ضعیف ) دارد.

توجه کنید ، شرایط این سرویس های وبلاگ در زمان نگارش مقاله مدنظر بوده ، لذا ممکن است که در آینده با به روز رسانی، ایرادات را رفع کرده و یا امکانات جدید اضافه کنند و چه بسا که به کارشان پایان دهند و خدمات دهی را تعطیل کنند.

نکته آخر لیست بهترین وبلاگ های ایرانی این است که ، سعی شد تا مهمترین نقاط قوت و ضعف آنها با توجه به الزامات حال حاضر در اینترنت بیان شوند. در طول زمان، ده ها و شاید صدها سرویس وبلاگ دهی وارد این عرصه شدند اما به دلایل متعددی از صحنه خارج شده و یا هنوز حرفی برای گفتن ندارند. سعی کنید سرویس هایی انتخاب شوند که امتحان خود را پس داده اند، و بررسی عملکرد آنها می تواند راهنما و راهگشای شما برای تولید محتوا ، فعالیت و یا کسب درآمد اینترنتی باشد.

مطلب پیشنهادی

سایت های کوتاه کننده لینک برای لینک سازی , سرویس کوتاه کننده لینک , برترین سایت های کوتاه کننده لینک

فهرست سایت های کوتاه کننده لینک برای لینک سازی

اگر به دنبال رشد کسب و کار اینترنتی خودتان هستید از گرفتن بک لینک رایگان …

46 دیدگاه

  1. فروشگاه اینترنتی لباس کار

    با سلام
    وبلاگ خیلی خوبی دارید من همیشه مطالب شما رو می خونم و خیلی برام جالبه که یک نفر اینقدر با تبهر مینویسه
    و اینقدر وقت میذاره برای نوشتن مطالب با کیفیت بالا و خوب
    مطالبتون سنجیده است و گاهی من ساعتها وقت میگذارم برای خواندن مطالب خوب شما
    ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و کامنت من را خواندید
    با تشکر
    نازنین شکری

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      ممنون از لطف و محبتتان . در مجموع مقالات کسب درآمد اینترنتی حاصل : سال ها مطالعه ، تجربه شخصی و مشاوره با متخصصان است و خوشحالم مورد توجه شما قرار گرفته است.
      تلاش می شود تا راههای مختلف و متنوع کسب درآمد از اینترنت به صورت تجربی و قابل اجرا ، آموزش داده شود.
      همین که مورد استفاده دوستان قرار می گیرد مایه مباهات است.
      در پناه حق

  2. بلاگیکس عالی بود مرسی ❤️

  3. سلام مقاله خیلی خوبی نوشتی معلوم است همه وبلاگ ها را دقیق نگاه و بررسی کرده اید
    اما به نظرم رفتار بد بعضی از مدیران وبلاگ فارسی از جمله بلاگفا باعث فراری دادن کاربران اینترنیت از نوشتن وبلاگ شده است . بلاگفا اصلا پاسخگو نیست و وبلاگت رو بی دلیل و بدون هیچ توضیحی می بنده و هزار یک بلا سرت میاره مدیرش جوابگو نیست .
    همین رفتارهای زشت و زننده مدیران وبلاگ های ایرانی باعث شده تا کاربران ایرانی دیگه رغبت به بلاگ نداشته باشن و نکته جالب اینکه توی پنجاه شصت تا سایت پربازدید ایرانی اصلا هیچ کدام از وبلاگهای فارسی نیست روزی می رسه که همین بلاگفا و سایرین به دلیل رفتار بدشان مثل میهن بلاگ باید جمع کنن برن
    وبلاگ با کاربرانش سرپا هست درسته قوانین رو باید رعایت کرد ولی این همه دیکتاتوری نوبر است . فقط به فکر خودشان هستن انگار کاربران حمال و نوکر آنها هستن تا شاتباهی میشه سریع وبلاگ رو می بندن و اجازه کسب درآمد اینترنتی نمیدن
    من دو سه سالی میشه دیگه وبلاگ نوشتن رو ول کردم از بس از این مدیران خاطره بد دارم کلی زحمت می کشیدم . بدون اطلاع و خبر وبلاگ رو می بستن ایمیل می زدم جواب نمیدادن
    باز از متن زیبایتان تشکر میکنم

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      با دیدگاه شما درباره نوع رفتار سرویس دهندگان وبلاگهای فارسی موافقم و متاسفانه بسیاری از مدیران بلاگ های ایرانی سالهاست همان رفتار غیرپاسخگو و نگاه از بالا به پایین را نسبت به کاربران داشته و دارند .
      البته بسیاری از این مدیران چوب این سیاست غلط خود را خورده اند و هر روز در حال از دست دادن کاربران و جایگاهشان هستند.
      امیدوارم یک بازنگری جدی در کسب و کار و قوانین خود داشته باشند ، و با تلطیف کردن قوانین سختگیرانه دست کاربران را در استفاده از امکانات و از جمله کسب درآمد اینترنتی باز بگذارند.
      سرویس آنها به وجود و فعالیت کاربران وابسته است این قانون ساده را اگر درک کنند بسیاری از مشکلات حل می شود.
      در پناه حق

  4. بلاگیکس عالیه ، چرا جزو اولین ها نزاشتینش؟

    • سایت پول یابی

      سلام
      معرفی وبلاگهای ایرانی بر اساس فاکتورهایی مثل : سابقه ، میزان اهمیت و اقبال مخاطبان ، پایداری و جایگاه در بین کاربران فارسی زبان تنظیم و معرفی شدند . وبلاگ مدنظرتان علیرغم امکانات خوب ، در آغاز یک مسیر طولانی قرار دارد که امیدوارم موفق باشد

  5. سلام من از شما یه سوال داشتم ولی تورو به اون کسی که می پرستید اگه متوجه شدید و بلد بودید بهم بگید اگر من برای یکی از این سایت های کسب درآمد کاری انجام بدم از چه راهی پولمو از سایت دریافت کنم تورو خدا راهنمایی کنید باید خرج ۵ نفر یتیم بدم خودمم نمیتونم کار کنم دیسک کمر دارم ممنون از خداوند متعال میخوام دوبرابر روزی شما را برسونه

    • سلام و درود
      دوست عزیز شما زمینه کاری خودتان را مشخص نکرده اید یعنی در زمینه های فروش فایل ، فریلنسری یا آزادکاری ، تولید محتوا و…. می خواهید فعالیت کنید ؟ اول باید زمینه مهارتی و تخصصی خود را مشخص کنید و شروع به کار کنید . زمینه کاری شما باید خواهان در بازار داشته باشد تا سفارش کار بگیرید.
      در گام دوم می توانید با سایت های معتبر در زمینه مهالرتتان ، شروع به همکاری کنید شناخت سایت های معتبر زیاد سخت نیست با کمی جستجو در اینترنت می توانید درباره آنها تحقیق کنید . مثلا بررسی اعتبار و قدمت سایت ، کاربران فعال زیاد ، پرداخت های به موقع ، پاسخگو بودن و تعامل با کاربران ، رتبه آلکسای بالا ، به روز شدن و…. می تواند بیانگر معتبر بودن و اسکم نبودن سایت باشد.
      در گام سوم وقتی پروژه و کاری را برایشان انجام دهید ، حق الزحمه یا پول شما را به حسابتان واریز می کند .
      موفق باشید.

  6. سلام
    شاید یه زمانی ناز مدیران وبلاگ های ایرانی و یا همون فارسی زبان خریدار داشته و هر کاری که می خواستن و هر جوری که دلشون میخاست با کاربران ایرانی رفتار می کردن . وبلاگی رو که با کلی زحمت براش بالا می آوردی بدون هیچ اخطاری مسدود می کردن و اصلا هم جوابگو نبودن . با کمی رشد وبلاگشون ، کلی محدودیت میذاشتن و خیلی از این وبلاگها اجازه راه اندازی کسب و کار اینترنتی و یا همون کسب درآمد اینترنتی رو هم نمی دادن
    اینقدر مدیران وبلاگ های ایرانی بد عمل کردن و کاربران را محدود و محدودتر کردن که کاربران فراری با مشاهده رشد شبکه های اجتماعی به طرف آنها هجوم بردن.
    به نظرم دوران وبلاگهای ایرانی رو به پایان است و این اتفاق به خاطر عملکرد بد خودشان بوده است نکته جالب اینکه مثلا سرویس هایی مثل بلاگفا هنوز که هنوزه همان سختگیری های اولیه را دارن
    روزی می رسه که هیچ کدام از سرویس های بلاگ دهی ایرانی رتبه زیر ۵۰۰ آلکسا را نخواهند داشت اگرچه همین الانش هم در حال سقوط آزاد هستن
    ممنون از مقاله خوبتان

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      امروزه وبلاگ های فارسی با چالش های جدی و زیادی مواجه هستند و انگار برای بقای تلاش می کنند . از یک طرف در کسب درآمد اینترنتی جهت حفظ سیستم دچار مشکل هستند و از طرفی باید کاربران و مخاطبان خود را حفظ کنند . عملکرد بد آنها در گذشته و رفتار غیر پاسخگو با کاربران از یک طرف ، و همچنین مشکلات قوانین داخلی و سخت گیری نهادهای نظارتی در مسدود کردن وبلاگ ها از طرف دیگر ، کار با سرویس های ایرانی را مشکل تر کرد .
      در کنار اینها اقبال مخاطبان به شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی در سالیان اخیر مزید بر علت شد تا کار سرویس دهندگان بلاگ فارسی سخت تر از قبل شود . با تمام این تفاسیر هنوز هم وبلاگ های فارسی زبان ، محلی برای تبادل اندیشه ، ارسال دیدگاه و فعالیت کاربران بوده و میلیون ها کاربر مشغول فعالیت ، کسب درآمد از اینترنت و معرفی کسب و کارشان هستند .
      در پناه حق

  7. می توانید در این مورد بیشتر به ما بگوئید؟ خیلی دوست دارم جزئیات بیشتری پیدا کنم.

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      در حد توان و فرصت ، وبلاگ های ایرانی با امکانات آن برای بیان ایده و افکار و یا راه اندازی کسب درآمد از اینترنت و معرفی کسب و کار آنلاین ، بیان و معرفی شده است . هر کسی می تواند با توجه به نیاز خود و نیز مجموعه امکانات ارائه شده توسط سرویس دهندگان وبلاگ ، یکی را انتخاب و شروع به فعالیت کند .
      در پناه حق

  8. ساندویچ پانل دیواری

    وبلاگ های ایرانی سهم زیادی از سرچ گول را دارا هستند خیلی ممنون که این وبلاگ ها رو جمع آوری کردید
    فقط چن تاییشون از کار افتاده بودن

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      با نظرتان موافقم که سرویس دهندگان وبلاگ های ایرانی سهم بالایی از نظر تولید محتوا ، ورود اطلاعات و غنای مطالب فارسی در موتور جستجوی گوگل داشته و دارند .
      در مورد سرویس های از کار افتاده ، هر چند وقت تعدادی از وبلاگ های فارسی به دلایلی تعطیل می شوند که لینک آنها حذف شده و فقط نام سرویس قرار داده می شود
      در پناه حق

  9. خیلی خوب بود برای من مفید بود و استفاده کردم بعضی از خارجی ها فقط کار نمیکرد یا شاید من نتونستم باهاشون کار کنم

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      خوشحالم مورد استفاده قرار گرفت .
      چنانچه لینکی از سروس وبلاگ ایرانی یا خارجی تعطیل شود و یا از کار بیفتد ، لینک آن را برداشته و فقط نام سرویس دهنده بلاگ بدون لینک در صفحه می ماند .
      موضوع از کار افتادن و یا تعطیل شدن وبلاگ های ایرانی و خارجی در سالیان اخیر کاملا عادی شده است .
      در پناه حق

  10. قدیما یکی از ایرادات وبلاگ های ایرانی اینبود که قوانینشان سلیقه ای بود , و این امکان وجود داشت که بعد از چند ماه صفحه را محدود کنن یا ببندند . وقتی هم که بهشون میگفیم در جواب می گفتند که به خاطر محدودیت هایی هستش که براشون گذاشته شده

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      بله این قوانین سلیقه ای و جواب سر بالا دادن هم موجب فراری دادن کاربران زیادی می شد . کاربری ماهها و حتی سالها تلاش می کردند و یک دفعه با وبلاگ مسدود شده مواجه می شد .
      چند سرویس دهنده بلاگ ایرانی در مقاطعی به صورت فله ای وبلاگها را می بستند . البته گاهی هم فشارهای نهادهای نظارتی و همچنین بی توجهی کاربران به قوانین بی تاثیر نبود .
      یک وبلاگ با هزاران پست مفید به دلیل چند مطلب که نشان از عدم آگاهی بلاگر بود، بسته می شد و این ظلم بود .
      اون همه سختگیری در گذشته ، امروزه این نتایج را به بار آورده است .
      در پناه حق

  11. سلام
    آیا از توییتر استفاده می کنید؟ من می خواهم شما را دنبال کنم اگر خوب است.
    من کاملاً از وبلاگ شما لذت می برم و منتظر به روز رسانی های جدید هستم .
    تشکر فراوان

  12. سلام به همه بچه های ایران زمین
    من ماریا دختری مقیم ایرانی الاصل مقیم اوکراین هستم . سالهاست که اینجا زندگی می کنم ولی به یاد ایران و فرهنگ بزرگش آن هستم. به زبانهای فارسی ، انگلیسی و آلمانی و روسی می توانم صحبت کنم ولی چون در خانه پدرم فارسی صحبت می کند به فارسی تسلط خاصی دارم . اشعار فردوسی بزرگ ، حافظ ، مولوی و سعدی و مخصوصا خیام را خیلی دوست دارم فوق العاده هستند
    چندین سال یک وبلاگ ایرانی داشتم و مسائل خودم مخصوصا آشپزی را که دوست دارم آموزش می دادم .
    وبلاگهای ایرانی و فارسی خوب هستند ولی متاسفانه محدودیت زیادی دارند نمی توان در آن فعالیت خوب و آزادانه انجام داد
    برای همه ایرانی ها آرزوی بهترین ها را دارم

  13. به نظرم برترین و بهترین وبلاگ ایرانی و یا خارجی رو باید از میزان ابزارهای کاربردی ، کاربرپسند بودن، پایداری سرور ، پشتیبانی قوی و جوابگو بودن ، تنوع قالب ، امنیت وبلاگ، سادگی و راحتی در کار و…. شناخت . وبلاگهای ایرانی خوب هستند ولی با اعمال محدودیت های بی مورد، کاربران خودشان را فراری می دهند. مهم کاربر است که بماند و فعالیت کند و به نظر می رسه درک این موضوع از طرف صاحبان وبلاگهای ایرانی سخت است.
    خودم در زمینه دارو و بهداشت فعالیت می کنم وقتی نتوانم محتوای خودم را ارسال کنم و یا کسب درآمد اینترنتی مربوط به کسب و کار خود را داشته باشم دلیلی برای فعالیت در وبلاگ های ایرانی نمی بینم

  14. سلام مطلبتون خوبه ، ولی زمونه کاملا عوض شده
    وبلاگهای ایرانی در مقطعی خوب بودن ولی با سخت گیری و بستن راههای کسب درآمد اینترنتی و نیز اظهار عقیده ، عملا خودشون رو به سمتی بردند که کاربرن ایرانی را فرار دادن
    کاربران ایرانی کم کم به سمت فیس بوک و بعد تلگرام و اینستاگرام رفتن چون هم آزادتر بودن و هم بگیر و بندهای وبلاگهای ایرانی را نداشتن
    هر چیزی دوره ای داره دوره وبلاگ نویسی به دلیل سخت گیری و محدودیت و عدم پاسخگویی صاحبانش و همچنین ظهور شبکه های اجتماعی جذاب و پرطرفدار، رو به افول رفته . وقتی من ار اینستاگرام به راحتی کسب درآمد از اینترنت دارم مجبورم بیام محدودیت های وبلاگهای ایرانی را تحمل کنم ؟

  15. این مقاله بهترین وبلاگ های ایرانی سایت پول یابی، واقعاً خوشایند و مفید است و به بازدیدکنندگان جدید وب کمک زیادی می کند، مخصوصا به کسانی که مایل به وبلاگ نویسی هستند

  16. دستگاه ضبط كننده داهوا

    سلام، من از خواندن همه پست های مقاله سایت پول یابی شما لذت می برم.
    برای همین، علاقه و دوست دارم برای حمایت از کسب و کارتان و همچنین تولید محتوای مفید، از شما با نوشتن یک نظر کوچک تشکر و قدردانی کنم .
    کارتان در انتشار محتوای ارزشمند و مفید ستودنی است

  17. این مقاله شما به نظرم بسیار ارزشمند بوده و از ابتدا تا انتها به کاربران اینترنت مخصوصا برای کسانی که به دنبال لینک بلدینگ یا ساخت لینک طبیعی هستند کمک زیادی می کند . فرقی ندارد که برای ایجاد یک وب سایت جدید یا حتی یک وبلاگ می خواهید اقدام کنید در هر حال این نوشته کمک می کند به هدفتان برسد مقاله آموزشی بسیار مفیدی است

  18. سلام
    محتوایتان عالی و شگفت انگيز است. با خواندن این مطلب به یاد بلاگ قدیمی خودم افتادم و اینکه وبسایت پول یابی از نظر تولید محتوا خیلی شبیه به بلاگ قدیمی من است
    اگرچه محتوای شما درباره کسب درآمد از اینترنت است و زمینه فعالیت من درباره تکنولوژی بوده ولی از حیث طرح و طراحی صفحه و به ویژه تولید محتوای تخصصی یکسان است . خواستم بابت محتوای ارزشمندتان تشکر کنم

  19. عرفانیان کالا

    پست خوبی بود ولی متاسفانه دیگه سرویس های وبلاگ دهی اون رنگ و بوی سابق رو ندارن و روز به روز در حال افول هستند .

  20. ویلیام پیکس

    سلام
    با اینکه وبلاگهای ایرانی سخت گیری بی مورد دارن و واسه کاربران محدودیت می گذارن ولی باز معتقدم که وبلاگ نوشتن یه حس خوبی به آدم میده که حتی فعالیت در شبکه های اجتماعی نمی تونه این حس رو به آدم منتقل کنه

  21. سلام به نظرم درباره وبلاگهای ایرانی صحبت کردن و حتی مباحثه می تونه یک تبادل نظر خوب و ارزشمند باشد. من باور دارم که علیرغم ایرادات زیاد سرویس دهندگان بلاگ ایرانی ، باز کار و زحمتشان قابل تقدیر بوده و باید بیشتر در مورد این موضوع مطلب منتشر کرد .
    به دلیل رشد شبکه های اجتماعی و پیام رسان های موبایلی این روزها اقبال به وبلاگ داری خیلی کم شده و حتی بسیاری این کار را ول کردن که به نظرم اشتباه است . هنوز معتقدم می توان از طریق وبلاگ می توان عقیده و نظر خود را منتشر کرد و حتی کسب درآمد اینترنتی داشت ولی عموماً مردم در مورد چنین موضوعاتی کمتر صحبت می کنند.
    با گذشت سالها هنوز هم وبلاگ نویسی به من حس خوبی میده . ممنون از مقاله خوبتان

  22. فورا ۱ دلار را به ۱۰۰ دلار تبدیل کنید. از ربات مالی استفاده کنید.

  23. خریدار ماشین

    سلام، من وب سایت شما را در حین جستجوی کسب درآمد از اینترنت و از طریق گوگل پیدا کردم
    یک موضوع برجسته درباره کسب و کار و مشاغل آزاد، سایت شما را به من نشان داد، به نظرم عالی است.

    سایت پول یابی را در علاقمندی های خودم نشانه گذاری کرده ام تا مرتب بیایم.
    واقعا سایتتان آموزنده و تخصصی است . تلاش می کنم بیشتر به سایت بیام و از محتوای خوبش استفاده کنم خواستم بابت این سود رسانی مفیدتان سپاسگزاری کنم یقینا می دانم افراد زیادی از مفالات آموزش کسب و کار آنلاین تان بهره می برند

    به سلامتی!

  24. آقای سئو کار

    سلام
    چالش برانگیزترین بخش سئو ساخت بک لینک است و سخت تر از آن، دریافت بک لینک با کیفیت است. اگر کلمه کلیدی شما سخت باشد این کار سخت تر و طاقت فرساتر خواهد بود ،ولی اگر موفق شوید این بک لینک ها می توانند وب سایت شما را در صفحه اول گوگل قرار دهند. به نظرم یکی از راههای بک لینک گرفتن همین وبلاگ ها هستند که می توان با درایت و برنامه ریزی درست بکلینک های موثر و طبیعی گرفت. لینک سازی در وبلاگ ها اصول خود را دارد که باید رعایت کرد .

  25. دیگه خیلی کمتر کسی سمت بلاگ میره وقتی به راحتی با هزینه کمتر میتونه یک سایت وردپرسی بزنه
    یکی از مزیت های بلاگ این بود در گذشته به محض ارسال مطلب سایر کسایی که بلاگ داشتن میومدن کامنت میذاشتن

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      با نظرتان کاملا موافقم که با وردپرس وقتی به راحتی می توان کسب و کار خودتان را معرفی کرده و اقدام به کسب درآمد آنلاین کرد ، دیگر وبلاگ داری ضعیف شده و جایگاهش را از دست می دهد .
      با این حال برخی افراد هستند که وبلاگ داری را دوست داشته و به تولید محتوا بر بستر آن ادامه می دهند.

  26. در مجموع هزار و یک دلیل میشه ذکر کرد که دوره وبلاگ و وبلاگ نویسی با رشد شبکه های اجتماعی رو به افول رفته و امکان نداره اون ارج و قرب قبلی خودشون رو به دست بیارن . ولی موافقم که هنوز طرفداران خاص خودشو داره و وبلاگنویسان حرفه ای و خلاق کم نیستند. اما وبلاگ داری در ایران نه برای کسب درآمد از اینترنت و نه برای بیان عقاید و یا دلنوشته مناسب نیست چون محدودیت زیاد ایجاد می کنند

  27. نوشتن وبلاگ هوشمندانه نیازمند صرف زمان و انرژی هست و بایستی نیروی متخصص (غیر از شخص سئوکار)، این مسئولیت رو برعهده بگیره.

  28. سایت و شبکه های اجتماعی زیاد شده ولی هنوز وبلاگ و بلاگنویسی حال و هوای خودشو داره . وبلاگ ها کاربران ایرانی رو با تولید محتوا توی اینترنت آشنا کردن

  29. وبلاگهای پر بازدید

    تجربه ثابت کرده که ، پست های با کیفیت و تخصصی راز دعوت از کاربران برای بازدید از سایت یا وبلاگ است، این همان چیزی است که سایت ها و وبلاگ ها باید به دنبالش باشند . درسته اهمیت وبلاگ و وبلاگ داری کم شده ولی می توان با تولید محتوای ارزشمند وبلاگی خوبی و پربازدید و تاثیرگذار داشت و در عین حال هم درآمد اینترتی هم کسب کرد . مقاله خوبی منتشر کردید هنوزم می گویم وبلاگ های ایرانی پرطرفدار و جذاب هستن

  30. در سایت کارسپاری سامانه آنلاین کار و خدمات ثبت نام کنید.
    – میتونین در این سایت در ازای دعوت هر کاربر به سایت ۱۰٫۰۰۰ تومان درآمد کسب کنید که به صورت نقدی قابل برداشته
    – دعوت از دوستان از طریق کد و لینک دعوت هست که حتی میتونین بصورت انبوه از طریق پست و ایمیل، استوری و … نسبت به معرفی کاربر به سایت اقدام کنید.
    – البته فقط همین نیست. شما میتونین تعداد افراد نامحدودی را به سایت معرفی و کسب درآمد کنید.
    سایت در زمینه کار و خدمات فعالیت میکنه یعنی کاربران میتونن هر نوع کار و خدماتی که مورد نیازشون هست (هم خدمات و کارهای درمحل و حضوری و هم کارهای غیر حضوری یا دورکاری) را بصورت رایگان سفارش دهند و کاربران دیگه که توانایی و مهارت انجام کارو دارن میتونن کارو بصورت حضوری یا غیرخضوری انجام بدن و درآمد کسب کنن.
    حالا شما اگر کاربر به این سایت معرفی کنین تا یکسال از تمام کارای اونا هم درصد میگیرین. حداقل ۲٫۵ و حداکثر ۵% که مبلغ بسیار بالایی خواهد بود در صورتی که شما بتونین شبکه دوستان زیادی را در سایت ایجاد کنید. این یک درآمد انفعالی است که شما هیچ دخالتی در آن ندارید و فقط پیامکهای واریز پورسانت به حسابتان را خواهید گرفت!

    پس منتظر چی هستید حتماً به karsepari.com رفته و در عر ض ۲ دقیقه ثبت نام کنید و اطلاعات خود را تکمیل کنید.

    اگر شما صاحب وبلاگ، سایت، رسانه شبکه اجتماعی مثل پیج اینستاگرام یا کانال یوتیوب و تلگرام باشید میتونین با لینک معرف خود برای همیشه به این سایت کاربر معرفی کنید و درآمد کسب کنید.

  31. سلام
    من سالهاست که در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنم ولی هنوز به نوشتن در وبلاگ و کار بلاگ داری علاقه داشته و دارم .در بلاگ ها آنچه در ذهنم و زندگی ام جاریست رو می نویسم و در عین حال به تناسب کسب درآمد اینترنتی هم دارم البته میزان درآمد اینترنتی شاید زیاد بالا نباشد ولی باز راضی هستم
    به شخصه معتقدم که، هزاران شبکه اجتماعی جای وبلاگ نویسی رو نمی گیره همان طور که هزاران سی دی و دی وی دی جای آلبوم عکس را پر نمی کنه .
    وبلاگ های فارسی متاسفانه محدودیت زیاد دارن و نمی گذارند که کاربران ایرانی کسب و کار اینترنتی خودشون رو تبلیغ کنند و رشد دهند ولی باز میشه درآمد اینترنتی ازشون داشت . مقاله خوبی نوشتید با تشکر فراوان

  32. بهترین وبلاگ های ایرانی, وبلاگ ایرانی , وبلاگ های فارسی , وبلاگ های معروف,وبلاگ های برتر
    مقاله جالبی بوده باز هم وبلاگ و نوشتن در بلاگ های طرفدار خوذشو داره کسی مثل من با وجود داشتن چندین صفحه در شبکه های اجتماعی بازم وبلاگ نویسی رو ادامه میدم و دوست دارم

  33. سلام مقاله خیلی خوبی درباره برترین وبلاگ های ایرانی نوشتید خودم سالهاست که وبلاگ دارم و مقالات خوبی از دیدگاه و اندیشه هایم منتشر می کنم خوشحال میشم به وبلاگ من سر بزنید

  34. تشکر از معرفی و پرداختن به وبلاگ های ایرانی . برای من صد تا شبکه اجتماعی و هزاران پیام رسان موبایلی بیاد بازم با نوشتن در وبلاگ حال می کنم البته وبلاگ های ایرانی هم محدودیت دارند و هم پایداری پایین و ممکنه تعطیل بشن ولی من بازم وبلاگ نویسی را ترجیح میدم . وبلاگ فارسی خوب و دارای امکانات هم کم نیستند که کاربران ایرانی می تونن محتوا خودشون منتشر کنن و هم کسب درآمد اینترنتی کنن کاری که من سالهاست دارم انجام میدم

  35. ممنون از مطلب مفیدتون. اما چرا بعضی از این وبلاگ ها بلافاصله بعد از ساخت حساب اون رو مسدود می کنند.

    • سایت پول یابی

      سلام و درود
      بله کاملا با نظر شما موافقم که سرویس دهندگان وبلاگ مخصوصا شاخص هایش ، حساب کاربران را بدون اطلاع و یا دلیل خاصی مسدود می کنند . خودم برای موضوعی در یک سرویس وبلاگ ثبت نام کردم و بعد از ارسال دو یا سه پست، روز بعد دیدم مسدود شده است . به مدیر وبلاگ نامه زدم و دلیلش را پرسیدم گفت در یکی از محتواهای شما لینک وجود دارد . گفتم اولا خبر نداشتم لینک وجود دارد ضمن اینکه اگر لینک بوده حتما منبع خبر یا چیزی شبیه آن است . گفت نه از نظر ما تبلیغات است گفتم صاحب آن سایت من نیستم که بخواهم تبلیغ کنم . خلاصه آخرش گفتم مگر در قانون سایت خودتان اشاره به مسدود کردن حساب به خاطر وجود لینک کرده اید در پاسخ گفت نه . خلاصه با اینکه قبول کرد کارش اشتباه بوده ولی باز وبلاگ را باز نکرد و درخواست پول کرد .
      متاسفانه این نوع بی سلیقگی و بدسلیقگی مدیران سرویس های وبلاگدهی ایرانی موجب فراری دادن کاربران از فعالیت در وبلاگ و کار وبلاگ نویسی شده است.
      در پناه حق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.